Фирмените автомобили са незаменим рекламен носител. Инвестицията е еднократна, а посланието върху автомобила достига до голяма и многообразна аудитория. Можете да брандирате вашите леки автомобили, микробуси, камиони, автобуси и всякакви превозни средства. Графиките могат да бъдат изрязани, с пълноцветен печат или комбинирани.

 

 

Брандиране на автомобили с  изрязани графики

Изрязаните графики са подходящи за частично или цялостно брандиране на превозни средства. Използват се Cast фолиа с висока устойчивост на външни условия.

 

Брандиране на автомобили с пълноцветен дигитален печат

Този вид брандиране е особено подходящо за лекотоварни автомобили и ремаркета на камиони. Рекламната визия се отпечатва върху високо устойчиво Cast фолио, като допълнително се защитава с Cast ламинат за още повече издържливост. 

Брандиране на платнища на камиони

За брандирането на платнищата се изпозва гъвкаво PVC фолио с висока издържливост на огъване и външни условия. 

 

Брандиране на автомобилни стъкла с перфо фолио

За брандиране то на стъклата на превозните средства е особено подходящо перфорираното PVC фолио, позволяващо проникването на светлината и осигуряващо видимост от вътре навън.

 

В Синтезис винаги се стараем да постигнем най-добрата комбинация от материали и технологии за постигане на най-добър ефект.